fbpx

De beste voorbereiding

op de wintersport

Ski- & Snowboardlessen

Skiën en snowboarden op de indoorrolbaan is de beste manier om je voor te bereiden op de wintersport. Wij bieden 7 dagen per week lessen aan voor zowel beginners als vergevorderden.

meer info >>

Kinderskilessen

Kinderen vanaf 4 jaar krijgen bij ons les in kleine groepjes waar plezier en persoonlijke aandacht voorop staat! Een perfecte manier om kennis te maken met skiën of de techniek te verbeteren.

meer info >>

Reizen

Ga mee op wintersport met je eigen Nederlandse skileraar! Wij bieden diverse reizen aan onder begeleiding van onze professionele leraren. Dit staat garant voor sportiviteit en gezelligheid!

meer info >>

Wie wij zijn

Ons skicentrum onderscheidt zich op 2 punten: kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Leren skiën of snowboarden in een gezellige en ontspannen sfeer, dat staat bij ons voorop! Uiteraard worden alle lessen professioneel begeleid door één van onze gediplomeerde leraren.

De rolbaan is uitermate geschikt voor het aanleren en verbeteren van je techniek, vaardigheid en conditie! Daarnaast bieden wij diverse wintersportreizen aan en kun je ook bij ons terecht als je iets te vieren hebt. Kijk gerust verder op onze website!

Neem contact met mij op

Heb je een vraag? Klik op de groene button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

WhatsApp

Heb je een vraag en wil je een appje sturen? Dat kan naar telefoonnummer 06 – 44914325.

Professionaliteit, persoonlijke aandacht en plezier staat bij ons voorop!

Laatste nieuws

Hoe word je skileraar?

Die van ons wel! In dit blog leggen we je uit waarom. Maar hoe word je skileraar? Welke opleiding heb je nodig en hoe goed moet je zelf eigenlijk kunnen … Lees verder

‘No friends on powder days’

Onze banen

Wij beschikken over 2 rolbanen die verstelbaar zijn in hellingshoek en snelheid. Hierdoor is de rolbaan geschikt voor zowel de beginnende als de vergevorderde skiër. Skiën of snowboarden op de rolbaan is een leuke en veilige manier om de techniek aan te leren of te verbeteren. Omdat je continue blijft afdalen, heb je veel tijd om de bewegingen aan te leren en tegelijkertijd werk je aan je fysieke conditie wat de kans op blessures in de sneeuw vermindert. Een les duurt 60 minuten waarbij je 10 minuten skiën/snowboarden afwisselt met 10 minuten rust. Alle lessen worden ingedeeld op leeftijd en niveau.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

‘A bad day on the slopes beats a good day at work.’

       Contact             

            Telefoon     0252 222 555

  E-mail info@skicentrumsassenheim.nl