Horeca & feesten

Naast de rolbanen voor de ski- en snowboardlessen hebben wij ook een gezellige bar met uitstekend uitzicht op beide banen waar je na de les nog kunt blijven napraten onder het genot van een drankje. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom als je (zelf) geen lessen volgt.

Heb je iets te vieren? Dit kan ook bij ons! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, thema-feest of bedrijfsuitje, wij helpen je graag met de organisatie van een onvergetelijk feest. Zeker in combinatie met skiën of snowboarden wordt het gegarandeerd een feest of bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Particuliere feesten en bedrijfsuitjes

Voor het echte aprés-ski gevoel bieden wij de mogelijkheid om het feest of bedrijfsuitje te combineren met skiën en/of snowboarden op de indoorbaan. Ook als de gasten geen of weinig ervaring hebben met skiën of snowboarden, kunnen ze onder begeleiding van onze professionele instructeurs direct aan de slag. Alle materiaal is aanwezig en als de gasten niet mee willen of kunnen doen, zullen zij zich ook prima vermaken met het kijken naar de andere gasten onder het genot van een drankje aan de bar.

Wij verzorgen ook catering met koude of warme hapjes en muziek.

Voor meer informatie en reserveringen, kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0252-222 555 of via het contactformulier

Kinderfeestjes

Ben jij een stoere meid of jongen en houd je van een sportief feestje? Dan kun jij kiezen voor een super cool ski- of snowboardfeest!! Je krijgt een uur les op de indoorbaan van een professionele ski- of snowboardleraar. Het maakt niet uit of jij of je vrienden nog nooit hebben geskied of gesnowboard, de leraar past de les aan elk niveau aan.

De feestjes zijn geschikt voor minimaal 6 tot maximaal 8 kinderen. Skiën kan vanaf 6 jaar en snowboarden vanaf 10 jaar.

De kosten bedragen € 15,- per kind inclusief een flesje drinken en zakje chips.

Voor meer informatie en reserveringen, kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0252-222 555 of via het contactformulier

 

 

Skicentrum Sassenheim