Kinderskiën gevorderden

Heeft jouw kind al sneeuwervaring? Ook dan zijn lessen op de rolbaan uitermate geschikt en een leuke manier om de techniek te verbeteren en goed voorbereid op wintersport te gaan. Door bij ons lessen te nemen, stappen de kinderen op wintersport al gauw een groepje hoger in en kunnen ze direct het gebied in. Heb je al wat oudere kinderen? Dan hoeven ze daar misschien helemaal niet meer op les en kunnen jullie als gezin leuke dagtochten maken!

Met een proefles kan jouw kind ervaren hoe het is om op de rolbaan te skiën. Na de les ontvang je voor jouw kind een persoonlijk advies voor een vervolgcursus die, afhankelijk van het doel, het meest geschikt is.

Tijdens een cursus van 6 lessen leren we de basis van de skitechniek en bieden wij oefeningen op verschillende manieren aan. Bij kinderen is uitdaging en herhaling de sleutel van succes. De cursus is altijd gericht op de sneeuw.

Een cursus van 12 lessen biedt jouw kind de gelegenheid om rustig te wennen aan de rolbaan. We leren je kind de basistechniek aan en laten hem/haar oefenen onder diverse omstandigheden zoals steilere pistes.

Met 25 lessen heeft jouw kind ruim de tijd om de basis van het skiën aan te leren en te oefenen onder diverse omstandigheden zoals steilere pistes en variabele snelheid. Daarnaast werken we uiteraard aan de conditie.