Kinderskiën beginners

Zeker als je zelf als ouder al sneeuwervaring hebt, weet je hoe leuk het is om te skiën in de prachtige bergen en je gunt je kind ook dat plezier. Dan is het belangrijk dat jouw kind persoonlijke aandacht krijgt om de beginselen van het skiën te leren en zelfvertrouwen te krijgen. Door bij ons lessen te volgen, leert je kind dit al in de vertrouwde Nederlandse taal.

Een proefles is geschikt om rustig kennis te maken met het materiaal en de rolbaan. Na de les ontvang je van de leraar, afhankelijk van het doel, een advies afgestemd op een vervolgcursus die voor jouw kind het meest geschikt is.

Met een cursus van 6 lessen leren we jouw kind de beginselen van het skiën goed aan. We starten de cursus door de kinderen kennis te laten maken met het materiaal en de rolbaan. De opbouw van de les is altijd gericht op de sneeuw.

Een cursus van 12 lessen biedt jouw kind de gelegenheid om rustig te wennen aan de rolbaan en de bewegingen veelvuldig te oefenen. We leren je kind de basistechniek aan en laten hem/haar oefenen onder diverse omstandigheden.

Wil jouw kind skiën als wekelijkse sport beoefenen? Met 25 lessen heeft jouw kind ruim de tijd om de basis van het skiën aan te leren en te oefenen onder diverse omstandigheden zoals steilere pistes en variabele snelheid.