Soms moet je je geen zorgen maken, maar erop vertrouwen dat het ooit weer goedkomt

De verlenging van de lockdown is een feit. Zoals velen met ons, keken wij uit naar 19 januari, de dag waarop we hoopten weer open te gaan voor lessen. Niets is minder waar. De situatie is er nog niet beter op geworden: winkels, scholen en sportscholen blijven voorlopig gesloten. Ook voor de wintersportgebieden in de Alpen is het een zwaar seizoen.

Geduld

Ieders geduld wordt op de proef gesteld en er is een lange adem nodig om deze periode door te komen. Had jij ook de intentie om te gaan skiën of snowboarden? Wij hopen dat je samen met ons geduldig wacht tot het moment dat het skicentrum weer opengaat voor lessen. De kans is groot dat je dan in een andere periode op de baan staat dan je gewend bent en waarschijnlijk duurt het ook nog even voordat je daadwerkelijk in de sneeuw staat. Dus laten we in die tussentijd samen genieten van de leukste sport die er bestaat en alle opgedane kennis en training neem je mee voor je volgende wintersport!

Heb je in de tussentijd vragen, bijvoorbeeld over je lessen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bij voorkeur via de e-mail en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.

Hou vol en blijf gezond!