Open Dag 13 oktober 2019

Kom in de wintersportstemming!

Zondag 13 oktober van 14.00-17.00 uur zetten wij onze deuren weer open voor iedereen die kennis wil maken met skiën of snowboarden op de indoorbaan. Kom gezellig langs voor een glaasje glühwein en volg een gratis proefles!

Gratis proeflessen van 14.00-17.00 uur

Beginners

Ga je voor het eerst op wintersport? Geweldig vooruitzicht! De hele dag buiten en sporten omringd door prachtige bergen en natuur! Begin de voorbereiding op je wintersport met lessen om de basis goed onder knie te krijgen. Het geeft je vertrouwen en vergroot het plezier op je wintersport. Daarnaast zal de kans op blessures minder zijn als je de techniek beheerst. Tijdens de lessen werk je meteen aan je sneeuwconditie, je gebruikt bij skiën of snowboarden hele andere spieren dan bij andere sporten.

Gevorderden

Ben je al een licht- of vergevorderde wintersporter? Ook dan kun je het plezier in de wintersport vergroten door je techniek bij te schaven en je conditie te verbeteren. Vaak leren we onszelf houdingen of trucjes aan en komen we prima de berg af. Maar skiën blijft een technische sport. De techniek en het materiaal blijven zich ontwikkelen, vooral om het ons makkelijker te maken. Pak je voordeel om mee te gaan op deze ontwikkeling; je raakt nooit uitgeleerd!

Skicentrum Sassenheim