Ben jij al licht- of vergevorderd met skiën?

Ook dan kun je het plezier in de wintersport vergroten door lessen te volgen. Vaak leren we onszelf houdingen of trucjes aan en daarmee komen we prima de berg af. Maar skiën is een technische sport die continue in beweging is en, omdat ook het materiaal zich doorontwikkeld, is het belangrijk dat je hier je techniek op aanpast. Wij helpen je daar graag bij!

Proefles

Met een proefles kun je ervaren hoe het is om op de rolbaan te skiën. Na de les ontvang je een persoonlijk advies en kun je bepalen welke vervolgcursus voor jou het meest geschikt is, uiteraard afgestemd op jouw doel.

6 lessen

Tijdens de cursus van 6 lessen leggen we je de basis van de huidige skitechniek goed uit en maken je stapsgewijs bewust van jouw aangeleerde fouten in de sneeuw. De opbouw van de cursus is altijd gericht op de sneeuw.

12 lessen

In 12 lessen werken we gericht aan het verbeteren van ingeslopen foutjes in de sneeuw. We leren je de huidige skitechniek aan en laten je oefenen in diverse omstandigheden zoals steilere pistes en variabele snelheid.

25 lessen

Wil jij aan de slag met het verbeteren van je techniek of skiën als wekelijkse sport beoefenen, dan is een seizoen lessen een perfecte keuze. Wekelijks behandelt de leraar een bepaald thema en je werkt intensief aan je conditie.