Skiën beginners

Ga je voor het eerst op wintersport? Geweldig vooruitzicht! Start de voorbereiding met lessen om de basis goed onder de knie te krijgen. Het geeft je vertrouwen en vergroot het plezier in de sneeuw. Daarnaast bouw je een goede fysieke conditie op waarmee je de kans op blessures kleiner maakt. Maak hieronder jouw keuze:

Een proefles is geschikt om kennis te maken met skiën op de rolbaan. Na de les ontvang je een persoonlijk advies voor een vervolgcursus die het meest geschikt is, uiteraard afgestemd op jouw doel en wensen.

Met een cursus van 6 lessen kunnen we je de basis van het skiën goed aanleren. Je start met de juiste basishouding en stapsgewijs leren we je de techniek aan. De opbouw van de cursus is altijd gericht op de sneeuw.

Bij een cursus van 12 lessen leer je de basistechniek en ga je dieper in op de stof. We laten je de bewegingen veelvuldig oefenen en je leert ze toe te passen in o.a. lange of korte bochten en op steilere pistes.

Met 25 lessen heb je ruim de tijd om de basis van het skiën aan te leren, te oefenen en toe te passen onder diverse omstandigheden zoals steilere pistes. Daarnaast werk je intensief aan je conditie.