Skiën gevorderden

Heb jij ervaring met skiën in de sneeuw? Vaak leren we onszelf houdingen of trucjes aan en daarmee komen we prima de berg af. Door je techniek te verbeteren op de rolbaan haal je nog meer plezier uit je wintersport. Maak hieronder jouw keuze:

Met een proefles kun je ervaren hoe het is om op de rolbaan te skiën. Na de les ontvang je een persoonlijk advies en kun je bepalen welke vervolgcursus voor jou het meest geschikt is, uiteraard afgestemd op jouw doel.

Tijdens de cursus van 6 lessen leggen we je de basis van de huidige skitechniek goed uit en maken je stapsgewijs bewust van jouw aangeleerde fouten in de sneeuw. De opbouw van de cursus is altijd gericht op de sneeuw.

In de serie van 12 lessen werken we gericht aan het verbeteren van ingeslopen foutjes in de sneeuw. We leren je de huidige skitechniek aan en laten je oefenen in diverse omstandigheden zoals steilere pistes en variabele snelheid.

Wil jij aan de slag met het verbeteren van je techniek of skiën als wekelijkse sport beoefenen, dan is een seizoen lessen een perfecte keuze. Wekelijks behandelt de leraar een bepaald thema en je werkt intensief aan je conditie.