Ga je (voor het eerst) op wintersport?

Geweldig vooruitzicht! De hele dag buiten en sporten in de prachtige bergen! Begin de voorbereiding op je wintersport met lessen om de basis goed onder knie te krijgen of je techniek te verbeteren. Het geeft je vertrouwen en vergroot het plezier op je wintersport. Daarnaast zal de kans op blessures minder zijn als je de techniek beheerst. Tijdens de lessen werk je meteen aan je fysieke conditie: je gebruikt bij snowboarden hele andere spieren dan bij andere sporten.

Snowboardlessen zijn te volgen op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.

Proefles

Een proefles is geschikt om kennis te maken met snowboarden op de rolbaan. Na de les ontvang je een persoonlijk advies voor een cursus die het meest geschikt is, uiteraard afgestemd op jouw doel en wensen.

6 lessen

In een cursus van 6 lessen leer je de basis van het snowboarden en de juiste houding, welke je nodig hebt om de eerste bochten op de piste te kunnen maken. De opbouw van de cursus is altijd gericht op de sneeuw.

12 lessen

In de cursus van 12 weken gaan we een stapje verder in de techniek. Uiteraard besteden we aandacht aan de basishouding en werken we aan je fysieke conditie zodat je nog beter voorbereid op wintersport gaat.

25 lessen

Met 25 lessen heb je ruim de tijd om de basis van het snowboarden aan te leren, en diverse omstandigheden te trainen zoals steilere pistes en variabele snelheid. Daarnaast werk je intensief aan je conditie.