Techniekreis 23-27 november 2019

Frankrijk, Val Thorens

Dé aftrap van het winterseizoen in Frankrijk, Val Thorens: La Grande Première inclusief 4 nachten verblijf in appartement, 4 daagse skipas, skitraining op hoog niveau plus vele extra’s!

Skigebied

Val Thorens ligt op 2300 meter en is het hoogstgelegen wintersportdorp van Europa. De 150 km pistes van Val Thorens maken onderdeel uit van het gezellige skidorp en lopen tussen de accommodaties door. Val Thorens werd eind 2018 voor de vijfde keer in 6 jaar tot de onbetwiste nummer 1 van de wereld gekozen. Het skigebied is extreem sneeuwzeker van de start tot het einde van het winterseizoen en geeft een sneeuwgarantie af. Ruim 95 % van de pistes ligt boven de 2000 meter!                             

Verblijf

Je verblijft in Résidence Village Montana, een appartementencomplex in het onderste deel van Val Thorens. Je stapt zo naast je accommodatie de piste op! Val Thorens is een gezellig skidorp, de pistes maken onderdeel uit van het dorp en lopen tussen de accommodaties door. De appartementen zijn ruim en afhankelijk van aantal personen o.a. voorzien van slaapkamer, kitchenette, badkamer en apart toilet en een balkon. Via de houten loopbrug wandel je binnen 5 minuten naar het centrum. Ook de vele terrasjes, de goede après-ski en het dynamisch uitgaansleven zijn belangrijke succes factoren voor Val Thorens. Het dorp is deels autovrij, is gebouwd in meerdere niveaus en voelt heel compact aan.

Skitraining

Tijdens de reis krijg je 4 dagen (zondag t/m woensdag) skitraining van onze gediplomeerde leraren op technisch hoog niveau. Een ruime ski-ervaring in de sneeuw of op de indoorrolbaan is dan ook een vereiste. 

Prijs per persoon*

2 persoonsappartement met 1 slaapkamer (geschikt voor stellen) € 547,- p.p.

2 persoonsappartement met 2 slaapkamers (geschikt voor single reizigers) €  585,- p.p.

3 persoonsappartement met 2 slaapkamers € 489,- p.p. 

Inclusief:

Verblijf in een 2- of 3-persoonsappartement op basis van logies
Toeristenbelasting
4-daagse skipas Val Thorens (zondag t/m woensdag)
4 dagen reisbegeleiding (zondag t/m woensdag)
4 dagen skitraining (zondag t/m woensdag)

Exclusief:

Vervoer
Alle maaltijden en drank
Reis- en annuleringsverzekering
Huur skimateriaal

*Voorwaarden  
Op deze reis zijn onze reis- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Aanmelden

Enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor deze reis? Dat kan d.m.v. het invullen van onderstaand contactformulier. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over de actuele beschikbaarheid. De reis is pas bevestigd na een definitieve bevestiging vanuit Skicentrum Sassenheim.

Jouw naam:*

Jouw email:*

Jouw telefoonnummer:*

Jouw bericht:*

Skicentrum Sassenheim