Blog


Wij adviseren het dragen van sportieve kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen zoals een lange (ski/sport)broek en een shirt of vest met lange mouwen. De baan wordt regelmatig besproeid met water waardoor de onderkant van de broek nat kan worden.

Nee, het is niet koud aangezien de rolbaan in een overdekte hal staat. In de winter kan het in de hal best fris zijn maar zodra je in beweging bent op de baan heb je het meestal weer snel warm.

Voor kinderen tot en met 16 jaar geldt een helmplicht. Het dragen van een helm voor volwassenen is niet verplicht maar wordt ten zeerste aanbevolen. Ondanks dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het vallen op..

Ja, er geldt een helmplicht voor zowel kinderen als volwassenen. Helmen en haarnetjes zijn aanwezig maar een eigen helm meenemen mag uiteraard ook.

Nee, wij hebben ski’s en snowboards die geschikt zijn om op de rolbaan te gebruiken.

Ja, dat mag altijd en wordt van harte aanbevolen. De leraar stelt de ski’s en snowboards af op de baan voor aanvang van de les.

Ja, het gebruik van ski’s en snowboards, schoenen en helm zijn bij de prijs inbegrepen. Het gebruik van eigen ski- of snowboardschoenen en een helm wordt aanbevolen.

Wij geven skiles aan kinderen vanaf 4 jaar en snowboardles vanaf 10 jaar.

Vanaf ongeveer 12 jaar is het mogelijk om samen te lessen. Als kinderen jonger zijn raden wij samen lessen af mede omdat de lesmethode voor volwassenen en kinderen anders is. Indien er beschikbaarheid is, is het wel mogelijk om op..

Dit is afhankelijk van het doel wat je jezelf hebt gesteld en van de vorderingen op baan. Voor een goede basis adviseren wij een cursus van minimaal 6 lessen. Het is altijd mogelijk om daarna een vervolgcursus of losse lessen..