Skicentrum Sassenheim
  • Je kunt ons bellen tot... ↓
    • Maandag: 21.00 uur
      Dinsdag: gesloten
      Woensdag: 21.00 uur
      Donderdag: gesloten
      Vrijdag: 21.00 uur
      Zaterdag: gesloten
      Zondag: 13.00 uur

       

Privacyverklaring

Skicentrum Sassenheim respecteert ieders privacy. Persoonlijke informatie die je via deze website met ons deelt, behandelen we vertrouwelijk en bij de verwerking van persoonsgegevens houden we ons aan alle toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).

Welke gegevens verzamelen wij en waarom?

Voor het gebruikmaken van onze diensten, zoals ski- en/of snowboardlessen of je gaat bijvoorbeeld met ons mee op reis, zijn een aantal persoonsgegevens noodzakelijk. Ook hebben wij gegevens van je nodig zodra je je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Wat willen wij van je weten en waarom:

  • Voor- en achternaam: is wel zo netjes toch? Dan we weten wie je bent.
  • Adres en woonplaats: deze hebben wij nodig voor administratieve doeleinden.
  • E-mailadres & Telefoonnummer: ter bevestiging van de geboekte ski- en/of snowboardlessen, sturen wij een leskaart via de e-mail zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over onze afspraken. Daarnaast vinden wij het prettig om je telefonisch te kunnen bereiken mocht er onverhoopt iets in de planning veranderen.
  • Geboortedatum: dit is voor de indeling van de lessen van belang, wij houden bij de indeling namelijk altijd rekening met leeftijd en niveau. Het is voor iedereen prettig als deze indeling klopt, zodat volwassenen en kinderen niet bij elkaar in de groep staan, best logisch toch?
  • Ski- of snowboardniveau en eventuele blessures: jouw eerder opgedane ervaring en eventuele lichamelijke beperkingen zijn belangrijke aspecten waar we rekening mee moeten houden bij de indeling en het geven van onze lessen. Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven behoren tot onze kernwaarden.

Wat gebeurt er wel/niet met je gegevens?

De website van Skicentrum Sassenheim is beveiligd met een SSL certificaat en wij slaan alle persoonsgegevens op in een goed beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven jouw informatie niet door aan andere partijen en gebruiken deze ook niet voor commerciële doeleinden. Wij bewaren deze gegevens zolang je bij ons ski- of snowboardlessen volgt of zolang je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

De contactformulieren van je inschrijvingen voor onze lessen en/of reizen ontvangen wij in onze centrale mailbox, zodat wij snel contact kunnen opnemen voor het maken van een afspraak. Alle mails bewaren alleen zolang het nodig is om onze diensten aan je te kunnen verlenen. Wij zijn wettelijk verplicht om onze administratie 7 jaar te bewaren.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op onze website maken we gebruik van Google Analytics waarmee algemene bezoekgegevens worden bijgehouden. Voordat jouw bezoek geregistreerd wordt in dit meetsysteem, worden je gegevens geanonimiseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics lees je hun privacy beleid met meer informatie.

Social Media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Instagram (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Internetsites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Inzage, correctie en recht van verzet

Als je wilt kun je ons altijd vragen welke gegevens we van je opgeslagen hebben. Stuur hiervoor een e-mail aan info@skicentrumsassenheim.nl en we maken het voor je in orde, uiterlijk binnen tien werkdagen.

Wanneer het door Skicentrum Sassenheim verstrekte overzicht onjuistheden bevat, gebruik dan ditzelfde e-mailadres om je gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen aan het privacy statement

We behouden ons het recht voor dit privacy statement te wijzigen. Doen we dat, dan vertellen we dat natuurlijk op onze website.

 

Skicentrum Sassenheim