Privélessen en baanhuur

Reguliere lessen bestaan uit 3 personen per 10 minuten op de baan. Wil je meer aandacht en ruimte tijdens de les, dan is een privéles de beste keus. Je staat dan per 10 minuten alleen of met z’n tweeën op de baan. De leraar past de les aan op jouw persoonlijke wensen en doel. Het rendement van een privéles ligt hoger dan een groepsles. Het aantal lessen hangt af van jouw wensen en vorderingen.

Baanhuur en privélessen zijn flexibel in te boeken en gaan altijd op afspraak, afhankelijk van beschikbaarheid.

Bij boeking en vooruitbetaling vanaf 4 lessen ontvang je 5% korting op het lestarief.

Privéles 1 persoon

Heb jij een bepaald doel, angst of wil je veel persoonlijke aandacht, dan is een privéles voor 1 persoon ideaal. Samen met de leraar bespreek je jouw doel en hierop past de leraar de inhoud en intensiteit van de les aan. Het rendement van een privéles ligt hoger dan een groepsles. Het aantal lessen hangt af van jouw wensen en vorderingen.

Privéles 2 personen

Een privéles voor 2 personen is heel geschikt als je behoefte hebt aan meer ruimte en aandacht op de baan. De leraar stemt de inhoud en intensiteit van de les af op jullie persoonlijke wensen. De lessen zijn flexibel in te boeken op de dag en tijden van jullie voorkeur, en het aantal lessen bepaal je helemaal zelf.

Baanhuur

Baanhuur is mogelijk voor een groep tot maximaal 6 personen. Je huurt de baan per uur en altijd inclusief een leraar. Je kunt bijvoorbeeld met je gezin of groep vrienden de baan huren. Samen met de leraar stem je de indeling en inhoud van de les af. Zo is het dus mogelijk om met personen van verschillend niveau de baan en leraar te delen.