HohSaas 12-uurs challenge

Kijkt u ook zo uit naar de wintersport? Wij ook! Helaas zijn er jongeren en kinderen die door een lichamelijke uitdaging niet zo makkelijk op wintersport vakantie kunnen. Wij willen ons hiervoor inzetten en gaan dus mee doen met de HohSaas 12-uurs challenge. Hiermee willen geld inzamelen om deze jongeren te kunnen laten deelnemen aan de Mentelity Challenge.

Wie zijn wij?!
Wij zijn 6 skileraren van het Skicentrum Sassenheim en willen dit jaar meedoen aan de 12 Hours Challenge van de Mentelity Foundation in Saas Grund Zwitserland. Als skileraren bij Skicentrum Sassenheim weten wij als geen andere dat skiën een enorm gevoel van geluk en vrijheid geeft.

Waarom?!
Helaas is dit voor mensen met een beperking niet vanzelfsprekend. Daarom gaan wij tijdens deze challenge zoveel mogelijk kilometers afleggen in een dames- en een herenteam om zoveel mogelijk geld op te halen. Het geld dat met de actie wordt opgehaald zal twee dagen later worden gebruikt om mensen met een beperking de mogelijkheid te geven om te genieten van de wintersport ervaring.

Wat is ons doel?!
Wij moeten per team van 3 man minimaal €500 (gezamenlijk dus €1000!) fundraising inzamelen, wij hopen natuurlijk dat we dit bedrag ruim overschrijden! U kunt onze teams sponsoren via de onderstaande link;

Skicentrum Sassenheim Dames (kentaa.com)

Skicentrum Sassenheim Heren (kentaa.com)

De inschrijf/reis en verblijfkosten betalen wij zelf, maar mocht u ons daarmee willen helpen horen we dit graag!

Alvast hartelijk dank!

Team dames:

Myrte Engel, Lisa van Starkenburg, Juliette van der Burg

Team heren:

Gregory ’t Hoen, Daan Koelemij en Ardie Ravensbergen